Otopeni - Romania
+40 724 015 018

Navigabilitate

Management al menținerii navigabilității (CAMO) - EASA Partea M

 
Care oferă gestionarea navigabilității aeronavelor și a aeronavelor de mare capacitate, ARPIEM este alegerea potrivita pentru sprijinirea proprietarilor și companiilor aeriene privind operarea sigură și eficientă a aeronavelor/flotele. Ne adresăm sprijinul nostru profesional pentru general, precum și de a aviației comerciale și putem acoperi toate datele solicitate de AESA partea M (Regulamentul (UE) 1321/2014 - "de gestionare a aeronavelor").

In prezent, folosirea lui Commsoft (www.commsoft.aero) pilot Aviație Sistemul de Inginerie strategic deschis ( "oaze") software și de personal cu experiență și calificare ARPIEM sunt promisiuni suplimentare pe care le-ați făcut alegerea potrivită pentru parteneriatul cu noi.

Cu toate acestea, personalul calificat Arpiem poate adapta cu ușurință și de a lucra în orice alt sistem software operațional / întreținere, răspunde rapid la cererea oricărui client. Merită să sublinieze faptul că o mare parte a personalului său folosit pentru a lucra în AMOS (de întreținere a aeronavelor și sistem operațional), având deci un nivel înalt de calificare în utilizarea acestui software.

ARPIEM deține în prezent AAC Certificat de aprobare # RO.MG.056 română ca organizație de management al menținerii navigabilității.